Enter your keyword

Membri Coalitia Romania Sustenabila

Iuliana-Hamciuc

Iuliana Hamciuc

Senior Corporate Credit Risk Analyst

Aria de interes este foarte mare, dorinta de a contribui este si mai mare, si mi-a fost greu sa selectez doar cateva obiective. Insa am ales acele obiective in care ma pot implica si pot aduce o valoare adaugata prin experienta mea sau care ma intereseaza in mod deosebit.

Expertiza mea este de analist tranzactional de risc de credit, acest lucru insemnand ca sunt la curent cu dinamica economiei romanesti analizand companiile care depasesc acest nivel, cu evolutia acestor companii, cu nevoile si problemele lor, cu impactul pe care modificarile legislative il au asupra dezvoltarii industriilor in care activeaza.

In timpul liber fac voluntariat la Scoala 136 din Ferentari unde lucram cu copii din medii defavorizate, in plus sunt si mama, am un baietel de 7 ani. In acest context sunt direct interesata de imbunatatirea sistemului si mediului educational din tara, de propunerile legislative care sunt in lucru sau pe care le putem schita ca sa le trimitem catre autoritati/ guvern.

Legat de obiectivul 16, spun doar atat: eram in piata Victoriei pe 10 august. Ma intereseaza foarte mult ce se intampla cu justitia in Romania si vreau sa fiu parte din schimbare. Putin cu putin, punem presiune si sper sa miscam impreuna lucrurile in directia buna.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 81 results