Enter your keyword

Membri Coalitia Romania Sustenabila

Homepod SRL

andrei toma 250

Andrei Toma, Director 

homepod-logo

Arhitectura are un impact profunda supra personalitatii noastre, prin modelarea spatiilor interioare si exterioare. acestea ne influenteaza emotional iar daca nu sunt folosite corect, ne pot destabiliza ca individuali, iar mai tarziu ca societate.

Incepand cu agorafobia si claustrofobia la sfarsitul secolului al XiX-lea, urmata de socul de coaja si de teama de panica dupa primul razboi mondial, fobiile si anxietatea au ajuns sa fie vazute ca starea mentala a vietii moderne. Oamenii actionand din impuls nu previzionat schimbarile care le au actiunile si deciziile lor, ceea ce a rezultat intr-o destabilizare a sistemelor, la cote nemaivazute inainte.

Poluarea are multe forme, insa poluarea care provine din constructii este rezultatul unor practici nu tocmai bune care au condus la randul anilor in dezvoltarea precara a sistemelor de reciclare. De asemenea sistemelor de management care afecteaza direct aceste sisteme au fost dezvoltate prea tarziu. Rezultatele de astazi, cu 90% (global) din plasticul folosit nefiind reciclat si 34% (european) din deseurile totale provenind din constructii.

Deoarece industria de constructii este una unde cotele de protectionism si o imbatranire a managerilor seniori foarte ridicata, nivelul de schimbare este de asemenea foarte mic. 

Voi contribui pragmatic pentru a identifica cine face si cine nu face ceea ce trebuie, acum.

HOMEPOD® este un soft robotic de procesare autonom care asambleaza case sustenabile. Platforma permite productia autonoma pe pamant sau in spatiu.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 81 results