Enter your keyword

Membri Coalitia Romania Sustenabila

Logo-IPA-resized

Asociatia Internationala a Politistilor Regiunea 6 Timis

Asociatia Internationala a Politistilor este o organizatie care actioneaza la nivel global, implicit face parte integranta din comunitatea care are ca scop o dezvoltare sustenabila a societatii.

Membrii nostri, ca politisti, jandarmi si lucratori de penitenciare, cunosc foarte bine provocarile cu care societatea se confrunta astazi si isi doresc sa contribuie la crearea unor solutii pentru generatiile ce vor urma.
Întregul capital uman al Asociatiei Internationale a Politistilor Regiunea 6 Timis va depune constant eforturi pentru a aduce un aport dezvoltarii durabile.

Vom contribui zi de zi, prin munca pe care o depunem, la combaterea inegalitatilor a discriminarii si a saraciei. Vom promova o educatie de calitate pentru tineri, fiindca aceasta este soclul pe care se cladeste o viata sanatoasa. Sustinem munca in conditii decente care sa creeze un mediu propice inovarii pentru o dezvoltare economica sustenabila.

Activam constant impotriva violentei de orice natura si a oricarei forme de abuz si promovam suprematia legii la nivel national si international prin accesul la justitie pentru orice persoana.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 81 results