Enter your keyword

Membri Coalitia Romania Sustenabila

autism-voice-resized

Asociatia Autism Voice

Noi, toti cei din echipa Autism Voice (fosta ATCA), dorim sa sustinem si sa contribuim la sapte dintre obiectivele Coalitiei deoarece se muleaza bine cu misiunea, valorile si propriile obiective ale organizatiei noastre. In Romania exista peste 40.000 de copii si tineri cu autism, iar 1 din 59 de copii este diagnosticat azi cu o tulburare din spectrul autist.

Intr-o lume in care a fi diferit nu este tolerat usor, in care dreptul la educatie si o copilarie fericita este furat de diagnostice pe care copiii le primesc din ce in ce mai des, am inteles ca impreuna, specialisti si parinti, trebuie sa luptam pentru recuperarea copiilor nostri. Cele doua centre de terapie infiintate in Bucuresti au devenit, treptat, unul dintre reperele de profesionalism din Romania. Am ales si am format cei mai buni specialisti care pot asigura rezultatele optime in recuperarea abilitatilor copiilor. Am inteles in peste 11 ani de activitate ca a lupta impotriva nu este cheia schimbarii durabile si sustenabile, ci a lupta pentru si impreuna cu alti actori cheie din societate este solutia. Nu putem schimba de pe o zi pe alta sistemele din societate si nici nu putem dezvolta parteneriate durabile fara profesionalism si constributii proprii.

Consider ca putem deschide dialoguri cu tot mai multe grupuri sociale si profesionale, pentru a-i ajuta sa inteleaga cum pot contribui la evolutia copiilor cu tulburari de dezvoltare sau de spectru autist, dar si noi, la randul nostru, putem contribui la dezvoltarea si evolutia altor grupuri.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 81 results