Enter your keyword

Membri Coalitia Romania Sustenabila

Poză portret Antonia Negrau

Antonia Negrau

Marketing & PR Specialist

Doresc sa susțin si sa contribui la Obiectivul de Dezvoltare Globala 13 deoarece cred cu tarie ca fiecare mana de ajutor este o caramida care sprijina construirea unui viitor mai frumos, sanatos, cu generații educate si dornice sa traiasca pe o planeta vie.

Imi doresc sa accentuam faptul ca natura joaca un rol esențial in viața noastra, ca este prietenul care a avut grija de noi inca de la inceputul omenirii. Este necesar sa o protejam si sa constientizam ca datorita ei primim cele mai importante elemente pentru ca noi, oamenii, sa supraviețuim: mancare si oxigen. Varietatea florei si faunei este diminuata, ceea ce nu face decat sa prezinte un mare semnal de alarma. De ce se intampla toate aceste modificari? Care sunt cauzele?

Avem nevoie de constientizare, de ințelegerea faptului ca ce deținem din abundența nu trebuie risipit, cat poate fi oferit celor din zonele slab dezvoltate, ca impactul pe care il avem asupra mediului ne poate afecta viitorul, atat al nostru, cat si al generațiilor urmatoare. Vreau sa sprijin combaterea schimbarilor climatice, sa lupt pentru indeplinirea obiectivelor din aceasta categorie si, treptat, sa observam cum Romania vine cu o schimbare pe harta lumii.

Obiectivele de dezvoltare durabila sustinute

Membrii Coalitiei Romania Sustenabila

Showing 1-12 of 81 results