Enter your keyword

Coalitia Romania Sustenabila

Coaliția România Sustenabilă

Ne face o deosebita placere sa va informam ca mai avem de parcurs un singur pas pentru a putea demara in mod formal programul Coalitiei: semnarea protocolului de colaborare cu Secretariatul General al Guvernului, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila (DDD), in baza caruia CRS devine partener oficial de dialog la nivel guvernamental pe problematici ce tin de dezvoltarea sustenabila a Romaniei in urmatorii ani.

Semnati acordul de reprezentare pentru parteneriatul dintre Ambasada Sustenabilitatii în Romania si Departamentul pentru Dezvoltare Durabila.

De aceea, la solicitarea DDD, in vederea oficializarii relatiei de lucru DDD – CRS si pentru a putea demara activitatile comune in cel mai scurt timp, va rugam sa ne transmiteti, pana vineri 28 februarie 2020, semnat, Acordul de reprezentare (click pentru a-l putea accesa), prin care mandatati Secretariatul CRS sa semneze in numele Coalitiei, si implicit al dumneavoastra sau al organizatiei pe care o reprezentati, Acordul de colaborare DDD – CRS (click pentru a-l putea accesa).

Profitam de ocazie pentru a va aduce la cunostinta Statutul CRS, disponibil pentru consultare pana la finalul lunii martie. In vederea concretizarii aderarii dumneavoastra la Coalitie, fie in calitate de Membru, fie ca Participant, vom reveni cu un mesaj separat, ulterior semnarii protocolului de colaborare DDD – CRS.

Asteptam, asadar, pana vineri 28 februarie 2020, acordul dumneavoastra si va ramanem la dispozitie pentru orice alte detalii necesare.

Dragos Tuță, presedintele Ambasadei Sustenabilitatii in România, despre Coalitia Romania Sustenabila: 

Secretariatul CRS

coalitia@ambasadasustenabilitatii.ro

Coalitia Romania Sustenabila
www.ambasadasustenabilitatii.ro