Enter your keyword

Coalitia Romania Sustenabila

Coaliția România Sustenabilă

Ne face o deosebită placere să vă informăm că mai avem de parcurs un singur pas pentru a putea demara în mod formal programul Coaliției: semnarea protocolului de colaborare cu Secretariatul General al Guvernului, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila (DDD), în baza căruia CRS devine partener oficial de dialog la nivel guvernamental pe problematici ce țin de dezvoltarea sustenabilă a României în următorii ani.

Semnați acordul de reprezentare pentru parteneriatul dintre Ambasada Sustenabilității în România și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.

De aceea, la solicitarea DDD, în vederea oficializării relației de lucru DDD – CRS și pentru a putea demara activitățile comune în cel mai scurt timp, vă rugăm să ne transmiteți, până vineri 28 februarie 2020, semnat, Acordul de reprezentare (click pentru a-l putea accesa), prin care mandatați Secretariatul CRS să semneze în numele Coaliției, și implicit al dumneavoastră sau al organizației pe care o reprezentați, Acordul de colaborare DDD – CRS (click pentru a-l putea accesa).

Profităm de ocazie pentru a vă aduce la cunostință Statutul CRS, disponibil pentru consultare până la finalul lunii martie. În vederea concretizării aderării dumneavoastră la Coaliție, fie în calitate de Membru, fie ca Participant, vom reveni cu un mesaj separat, ulterior semnarii protocolului de colaborare DDD – CRS.

Asteptam, asadar, pana vineri 28 februarie 2020, acordul dumneavoastră și vă rămânem la dispoziție pentru orice alte detalii necesare.

Dragos Tuță, președintele Ambasadei Sustenabilității în România, despre Coaliția Romania Sustenabilă: 

Secretariatul CRS

coalitia@ambasadasustenabilitatii.ro

Coalitia Romania Sustenabila
www.ambasadasustenabilitatii.ro