fbpx

Enter your keyword

post

Liderii care investesc în comunitățile din România vin la Biz Sustainability Summit

Liderii care investesc în comunitățile din România vin la Biz Sustainability Summit

Liderii care investesc în comunitățiile din România și pionierii sustenabilității sunt reuniți sub umbrela Biz Sustainability Summit, pe 22 mai, la Hotel Marshal Garden București.

Sustainability Summit este locul de întâlnire al liderilor inspirați care stimulează inovația în mediile de business din care fac parte, pentru a oferi noi valori și perspective în cadrul evenimentului emblematic organizat de Biz, prima revistă de business a României.

Miercuri, pe 22 mai, la Biz Sustainability Summit vor fi împărtășite strategii smart de sustenabilitate și leadership în CSR, de la companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care fac parte. Ultimele locuri disponibile pot fi rezervate la adresa https://bizsustainabilitysummit.ro/inscriere.

Între speakerii confirmați se află Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Roxana Puia, director de marketing Environ, Ramona Dumitru, Public Affairs and Communications Director Veolia Romania, Valentina Vesler, Director de Comunicare & PR Valvis Holding, Simona Petrescu, Director ESG UniCredit Bank România, Karina Bolin, președinte Humana People to People Italia, Anca Ungureanu, Identity & Communication Director UniCredit Bank România, Alexandru Mureșan, CEO Renergia, Manuela Ozdemir, Project Manager Skanska, Virginia Oțel, Communication Leader Garanti BBVA Romania & Co-President PWN Global, Florin Bâlcan, Director General Provident Financial România, Emma Zeicescu, Director of Communications Philip Morris România, Adrian Teampău, Director Taxe Indirecte și Economie Circulara Deloitte, Cătălina Roman, Identity & Strategic Communication Director CEC Bank, Cristian Danciu, Co-Founder Charger.ro și Alexandru Vasiliu, CMO e-Mobility Rentals.  Biz Sustainability Summit va fi prezentat de Toader Păun.

„Sustenabilitatea este una dintre cele mai mari provocări ale secolului XXI, având în vedere impactul pe care activitățile umane îl au asupra mediului înconjurător și asupra resurselor naturale limitate. Prin reunirea tuturor părților interesate, Biz Sustainability Summit promovează schimbul de idei, colaborarea și acțiunile concrete pentru a aborda provocările mediului înconjurător și pentru a construi un viitor mai sustenabil pentru toți”, punctează Marta Ușurelu, owner Biz.

Agenda completă a evenimentului precum și înscrierea participanților se pot face pe https://bizsustainabilitysummit.ro

Leading partner Biz Sustainability Summit este UniCredit Bank România, proud partner este Coca-Cola HBC România, iar parteneri sunt RetuRO, Philip Morris România, Provident, Skanska, Maresi, CEC Bank, ENVIRON, Garanti BBVA și AQUA Carpatica.

Evenimentul este realizat cu sprijinul e-Mobility Rentals, OVN, Media Trust și Hosterion. Partener media principal este Radio Guerrilla.

 

Despre Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește de 25 de ani o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.revistabiz.ro.