fbpx

Enter your keyword

post

LC Packaging Covrom

LC Packaging Covrom

LC Packaging Covrom

„Care  este contributia noastra în lume? În zilele noastre, tot mai multe companii își pun această întrebare.

În cadrul LC Packaging, răspunsul nostru este că am decis să integrăm sustenabilitatea în activitatea noastră de bază și să includem ca scop: “Contribuire la o lume fără deșeuri” : fără risipă de produse valoroase în timpul depozitării și al transportului precum și deșeurile de ambalaje.

Dorim să lucrăm în așa fel încât să nu limităm următoarea generație în alegerile pe care dorește să le facă sau în resursele pe care le are la dispoziție. Asumându-ne misiunea de a fi lider în ambalaje durabile, credem că putem avea acest impact.

 LC Packaging a identificat trei probleme globale care trebuie abordate urgent și în care compania noastră poate avea un impact major: nivelul de trai , deșeurile precum poluarea și schimbările climatice .

Aceste probleme se traduc în obiective ambițioase pe care ne propunem să le atingem cel târziu în 2030. Cu aceste obiective contribuim la agenda globală de sustenabilitate (ODD) și creștem valoarea socială și de mediu a ambalajelor noastre, permițându-ne să contribuim la o lume fără deșeuri.”

Balogh Karoly, Director comercial, LC Packaging 

LC Packaging furnizează clienților săi produse de calitate superioară de peste 100 de ani, astfel devenind pe plan mondial un personaj important al fabricării, achiziționării și distribuirii materialelor de ambalare industrialeagricole si horticolesaci big bag (FIBC) pentru aproape orice tip de industrie, iută, saci din plasă, ambalaje WPP si carton.

Misiunea noastră este de a fi partenerul favorit al clienților noștri pentru ambalare de calitate, oferind ambalaje sigure si fiabile, servicii de înaltă calitate, beneficii oferite de rețeaua internaționala și profesionalism garantat.

La LC Packaging, prețuim parteneriatele pe termen lung încheiate cu partenerii noștri de producție, ONG-uri și alte entități.

Considerăm că este întotdeauna loc pentru inovație și dezvoltare atunci când vine vorba despre aprovizionare, proiectare, fabricare și crearea de soluții.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute