Enter your keyword

post

Lansarea platformei de conversații Sustainable Futures, miercuri, 2 martie

Miercuri, 2 martie, de la ora 10:00, are loc lansarea platformei de conversații Sustainable Futures ce aduce împreună în perioada martie – decembrie peste 500 de lideri de business, politici și civici în 20 de conversații despre dezvoltare sustenabilă și soluții de business & politici publice sustenabile pentru provocările viitorului.

În cadrul evenimentului de lansare va avea loc și prima conversație a platformei: Viitorul pieței muncii și al competențelor, în relație cu Obiectivul de Dezvoltare Durabilă 8 al ONU.

Printre speakerii confirmați se numără László Borbély (Consilier de Stat, Coordonator Departamentul de Dezvoltare Durabilă), Paris Nikolopoulos (General Manager, Coca-Cola România), Raluca Negulescu-Balaci (Director Executiv, UiPath Foundation), Radu Szekely (Secretar de Stat, Ministerul Educației), Oana Țoiu (deputat, Membru Comisia de Muncă și Protecție Socială), Ovidiu Toma (CEO, CryptoData), precum și reprezentanți ai Romanian Business Leaders și ai Confederației Patronale Concordia.

Printre temele primului eveniment se numără modele și contracte noi de muncă, deficitul de competențe digitale și antreprenoriale în rândul tinerilor, atragerea și retenția angajaților și viitoare transformări ale pieței muncii în România.

Sustainable Futures este un proiect Social Innovation Solutions, susținut de Fundația Coca-Cola și co-organizat cu Global Shapers Bucharest Hub. Printre partenerii organizaționali se numără Departamentul de Dezvoltare Durabilă al Guvernului, Ambasada Sustenabilității, Romanian Business Leaders și Confederația Patronală Concordia.

Contextul sanitar permite participarea a max. 5 persoane din cadrul Ambasadei Sustenabilității în România și înscrierile pentru participarea la evenimentul offline se fac aici: https://bit.ly/SF_2martie

Discuțiile vor fi transmise live pe pagina de Facebook Social Innovation Solutions.