fbpx

Enter your keyword

post

Curs interactiv cu jurnalişti

Curs interactiv cu jurnalişti

O scurtă retrospectivă a cursului interactiv de jurnalism de sustenabilitate, parte din prima ediție a celui mai nou program lansat de Ambasada Sustenabilității, „Jurnaliști pentru Sustenabilitate”.
Cursul s-a desfășurat în perioada 12 – 14 aprilie, la Domeniile Panciu Winery Resort și a reunit 21 de jurnaliști din presa scrisă, online, radio și TV. Specialiștii invitați au fost Doru Mitrana (Consultant de sustenabilitate și Directorul Diviziei de Training, The CSR Agency), Lars Tallert (Fondator și Președinte Sustainable Journalism Partnership), Alexandra Borchardt (Cercetător senior la Institutul Reuters de Jurnalism din cadrul Universității Oxford) și Kristina Lund Jørgensen (Editor de jurnalism constructiv, TV 2/FYN, Danemarca).
Partenerul strategic al programului este Sustainable Journalism Partnership, o rețea globală de lideri media, jurnaliști și cercetători care lucrează împreună pentru a stabili modul în care jurnalismul poate deveni mai sustenabil și, în același timp, cum poate contribui la o lume sustenabilă.
Programul „Jurnaliști pentru Sustenabilitate”este realizat cu sprijinul Raiffeisen Bank, finanțator principal, Up Romania, Dacia, Environ, susținători, Sustainable Journalism Partnership, partener strategic, și Ambasada Suediei în România, partener instituțional.

Jurnaliști pentru Sustenabilitate - Aftermovie

TESTIMONIALE TRAINERI

TESTIMONIALE JURNALIȘTI