fbpx

Enter your keyword

post

Împreună cu clienții săi, Lidl România investește 210.000 de lei în proiectele de susținere a educației timpurii ale Centrului Step by Step

Împreună cu clienții săi, Lidl România investește 210.000 de lei în proiectele de susținere a educației timpurii ale Centrului Step by Step

Lidl România investeşte 210.000 de lei în proiectele de susţinere a educaţiei timpurii ale Centrului Step by Step, împreună cu clienţii săi, potrivit unui comunicat al companiei.

În plus, retailerul anunţă o nouă campanie de donaţii la casele de marcat din magazinele sale, dedicată Federaţiei Băncilor pentru Alimente din România.


În perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2021, clienţii Lidl s-au implicat în susţinerea Centrului Step by Step, în cadrul campaniei de donaţii de la casele de marcat din magazinele din toată ţara ale retailerului. Suma de peste 101.000 de lei, strânsă cu ajutorul clienţilor, a fost suplimentată de către Lidl până la valoarea de 210.000 de lei pentru ca Centrul Step by Step să dezvolte sisteme de training care să ajute la dezvoltarea abilităţilor profesionale ale cadrelor didactice specializate în educaţia timpurie.

În continuare, până pe 31 decembrie 2021, Lidl organizează o nouă campanie de donaţii la casele de marcat în sprijinul Federaţiei Băncilor pentru Alimente din România, organizaţie care are misiunea de combatere a risipei alimentare şi a sărăciei.

Educaţia timpurie le oferă copiilor, de la naştere şi până în primii 7 ani de viaţă, condiţii specifice pentru dezvoltarea lor generală, în concordanţă cu caracteristicile individuale şi de vârstă.

Pentru a contribui în mod direct la accesul echitabil şi incluziv al tuturor părinţilor şi copiilor la servicii şi resurse pentru educaţia timpurie, Lidl a organizat, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2021, o campanie de donaţii la casele de marcat în sprijinul Centrului Step by Step.

Suma de peste 101.000 de lei, obţinută cu sprijinul clienţilor Lidl şi suplimentată de retailer până la 210.000 de lei, va fi folosită de către ONG pentru realizarea şi distribuirea de resurse educaţionale pentru părinţi, pregătirea profesioniştilor din domeniul educaţiei timpurii şi promovarea conceptului şi măsurilor pentru susţinerea Dezvoltării Copilăriei Timpurii.

Prin parteneriatul pe termen lung cu Centrul Step by Step, Lidl România continuă investiţiile sale strategice în domeniul educaţiei, contribuind la un viitor mai bun al societăţii prin modernizarea învăţământului românesc şi facilitarea de acces egal la educaţie, la nivel naţional.

Datele statistice globale arată că anual se produc 4 miliarde de tone de mâncare, însă aproape o treime din această cantitate nu ajunge să fie consumată. În România, anual se aruncă o cantitate mare de alimente, suficient cât să umple 127.500 de camioane. Aliniate în coloană, aceste camioane reprezintă distanţa de la Bucureşti până la Munchen, conform Ghidului de consum şi păstrare a alimentelor lansat de Food Waste Combat în 2020.

De aceea, în perioada 1 iulie – 31 decembrie 2021, Lidl România organizează o nouă campanie de donaţii la casele de marcat, în sprijinul Federaţiei Băncilor pentru Alimente din România, prin care îşi propune să contribuie la reducerea risipei alimentare, a sărăciei şi a excluziunii sociale.

Suma strânsă în cadrul campaniei va fi folosită de către Federaţia Băncilor pentru Alimente din România pentru a continua dezvoltarea infrastructurii reţelei băncilor la nivel naţional.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.