fbpx

Enter your keyword

ICAP CRIF

ICAP CRIF

ICAP CRIF

Angajamentul nostru către dezvoltare sustenabilă face parte din ADN-ul companiei și este fundamentul pe care construim încrederea investitorilor, a partenerilor și a clienților noștri. Ne dedicăm transparenței, responsabilității și integrității în toate aspectele activității noastre, asigurând astfel o evoluție etică și durabilă a companiei, a comunității în care ne desfășurăm activitatea, a societății”.

 Theodoros Polydoros, Director Executiv, ICAP CRIF România

Contribuim la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare sustenabilă abilitând companiile din piețele în care activăm să colecteze și să gestioneze informații despre sustenabilitate prin autoevaluare ESG, evaluare și planificare a dezvoltării, iar în România ne-am alăturat cu entuziasm Coaliției România Sustenabilă și companiilor locale și multinaționale pe care aceasta le reunește și le sprijină în efortul lor de a promova practici sustenabile.

Nikitas Konstandellos, CEO, ICAP CRIF 

ICAP CRIF (anterior ICAP S.A. grup de companii), cu 60 de ani de prezență de succes în Grecia, România, Bulgaria și Cipru, este lider de piață în soluții de risc de credit și informații de afaceri în sud-estul Europei. Din 23 decembrie 2021, ICAP CRIF este o companie deținută integral de CRIF. Este un hub regional important în cadrul Grupului CRIF și este organizat și funcționează ca o singură entitate sub o singură echipă comună de management. Oferă soluții inovatoare pentru o gamă largă de provocări in afaceri, care sunt grupate în 5 categorii: Soluții pentru informații de afaceri și risc de credit, Servicii de evaluare și analiză, Soluții de marketing și vânzări, Soluții tehnologice și Servicii avansate de analiză și consultanță. ICAP CRIF S.A. este singura companie din Grecia care a fost recunoscută ca Instituție Externă de Evaluare a Creditului (ECAI) de către Banca Greciei, precum și certificată ca Agenție de Evaluare a Creditelor (CRA), de către Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe ( ESMA).

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susţinute