fbpx

Enter your keyword

post

Grupul Grampet testează un combustibil verde produs de compania britanică SulNOx Group

Grupul Grampet testează un combustibil verde produs de compania britanică SulNOx Group

Grupul feroviar românesc Grampet testează un combustibil verde produs de britanicii de la SulNOx Group, conform unui comunicat de presă al grupului britanic.

Foto: Sorin Chinde, vicepreședinte Grampet

SulNOxEco Fuel Conditioner este un produs verde realizat din ingrediente biodegradabile, care reduce consumul, costurile de întreținere și cantitatea de emisii de gaze cu efect de seră”, potrivit sursei citate.

Testarea pe trenurile Grampet face parte din strategia grupului feroviar de a-și eficientiza activitatea și de a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

Grupul Grampet este format din 18 firme și transportă anual 22 de milioane de tone de marfă, 20% la nivel internațional, cu ajutorul unei flote de 20.000 de vagoane și 400 de locomotive și companii de transport feroviar de marfă ce operează în mai multe țări.

Chiar dacă transportul pe calea ferată este deja mult mai prietenos cu mediul decât alte moduri de transport, iar noi încurajăm în mod activ revenirea la o utilizare mai amplă a căilor ferate, Grupul Grampet încurajează prin programe susținute de optimizare continuă și alte inițiative de sustenabilitate. Suntem încântați să testăm produsul SulNOx, care ar putea deschide calea pentru o reducere rapidă și semnificativă a emisiilor flotei noastre”, a declarat Sorin Chinde, vicepreședintele diviziei Transporturi în cadrul Grampet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.