Enter your keyword

post

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este parte din Coalitia Romania Sustenabila deoarece cel putin trei teme se suprapun perfect cu misiunea noastra: sănătate şi bunăstare, educaţie de calitate, parteneriate pentru realizarea obiectivelor.

Toate celelalte teme ne privesc insa pe toti la nivel de societate. Invitam si alte ONG-uri si companii sa se alature deoarece cu totii avem responsabilitatea sa construim un viitor durabil, replicabil.

Mirela-Ileana Nemtanu, Director Executiv Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de îngrijire paliativă.
Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în 4 orașe (Brașov, București, Făgăraș și Zărnești), un centru destinat copiiilor la Adunați-Copaceni, peste 100 de paturi pentru internare și activități auxiliare și 250 de angajați – toate aceste resurse fiind destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.
Din 1992, HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 30 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 45.000 de copii și adulți cu boli incurabile.
HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Este membru in urmatoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute

Stiri despre acest membru