fbpx

Enter your keyword

post

Fundația ALFA pentru Sănătate și Educație

Fundația ALFA pentru Sănătate și Educație

Fundația ALFA pentru Sănătate și Educație

Ne-am alăturat cu entuziasm Coaliției România Sustenabilă, manifestând un angajament ferm spre construirea unui viitor durabil în sectoarele sănătății și educației în România. Fundația ALFA pentru Sănătate și Educație se orientează după valori solide precum integritatea și transparența, iar alături de partenerii noștri ne-am propus să oferim acces la servicii medicale și educaționale de calitate, promovând în același timp o cultură a excelenței și inovației în aceste domenii esențiale.

Eforturile noastre sunt concentrate în special către două dintre Obiectivele pentru Dezvoltare Durabilă în România – „Sănătate și bunăstare” și ”Educație de calitate”. Suntem determinați să aducem schimbări pozitive și durabile în comunitățile locale și în întreaga țară.

Vizăm o societate în care fiecare individ are acces la servicii de calitate, indiferent de circumstanțele sale socio-economice. Credem că fiecare membru al comunității poate aduce o contribuție valoroasă și – printr-un efort colectiv – putem ridica standardele serviciilor medicale și educaționale la un nivel de excelență, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a țării.

Prin participarea activă în Coaliția România Sustenabilă, Fundația ALFA pentru Sănătate și Educație nu doar că își aduce contribuția în inițiativele comune, dar și împărtășește expertiza și resursele sale pentru a crea un impact mai mare în demersul colectiv către o Românie sustenabilă și prosperă.

Mihai Măcelaru, membru al Consiliului Director, Fundației ALFA pentru Sănătate și Educație

Fundația ALFA pentru Sănătate și Educație a fost creată din dorința de a contribui la îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor în domeniul medical și educațional, inclusiv spitale, școli, universități și instituții de cultură. Prin programele ALFA pentru Sănătate și ALFA pentru Educație, Fundația ALFA derulează campanii de conștientizare a problemelor specifice din domeniile de interes, prin programe de cercetare și proiecte educative, cursuri sau colocvii de interes pentru medici și tineri specialiști.

Misiunea noastră este de a sprijini dezvoltarea durabilă a sistemului de sănătate și a celui educațional. Credem cu tărie că fiecare dintre noi poate oferi ceva prețios comunității din care facem parte și facem eforturi pentru a aduce serviciile medicale și sistemul educațional la standarde de top. Ne ghidăm după valori precum integritatea, onestitatea și responsabilitatea față de comunitate și parteneri și ne canalizăm eforturile pentru a obține rezultate tangibile și de durată, promovând încrederea, respectul și egalitatea de șanse.

Obiective de Dezvoltare Durabilă susținute