fbpx

Enter your keyword

post

Frații Pavăl au înființat compania Grunman Energy și vor să ajungă pe termen lung la capacități fotovoltaice de peste 400 MW

Frații Pavăl au înființat compania Grunman Energy și vor să ajungă pe termen lung la capacități fotovoltaice de peste 400 MW

Frații Pavăl, fondatorii Dedeman, au înființat de curând compania Grunman Energy, care va produce energie electrică prin intermediul centralelor fotovoltaice instalate pe acoperișurile celor șapte centre logistice Dedeman din țară, conform unui comunicat de presă transmis de Simtel, partenerul Pavăl Holding în astfel de proiecte.

Foto: Anders J/Unsplash

În prima fază a proiectului, puterea instalată va fi de 35 MWp, însă pe termen mediu și lung, obiectivul este de a atinge o putere totală instalată de peste 400 MW.

 „Grija pentru mediu s-a numărat întotdeauna printre prioritățile organizației noastre. Obiectivele și valorile comune pe care le împărtășim cu Simtel Team au reprezentat fundația parteneriatului solid pe care l-am construit împreună în ultimii ani. Le mulțumim pentru sprijin și dedicare și pentru faptul că ne sunt alături pe acest drum a cărui destinație este atingerea obiectivului de a deveni o companie verde, caracterizată de acțiuni concrete și eforturi permanente orientate către o dezvoltare sustenabilă”, a declarat Dragoș Pavăl, președinte Dedeman.

În ultimii trei ani, Simtel Team a instalat 31 de centrale fotovoltaice pe acoperișurile magazinelor și centrelor logistice Dedeman, cu o capacitate totală instalată de 8,8 MW.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.