fbpx

Enter your keyword

Enel România

Enel România

Enel România

Enel este o companie energetică multinațională și un lider integrat pe piețele globale de electricitate și energie din surse regenerabile. Este cea mai mare companie de utilități din Europa dupa EBITDA din activități curente și activează în peste 30 de țări din lume.

În România, Enel  oferă servicii unui numar de aproximativ 3 milioane de clienți și este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic. În domeniul energiei verzi, Enel Green Power România deține și operează centrale de producție a energiei din surse regenerabile, cu o capacitate gestionată de 534 MW prin cele 12 instalații eoliene și solare situate în Dobrogea și Banat.

Enel integrează principiile sustenabilității în fiecare aspect al business-ului pentru a găsi în mod constant noi soluții spre a reduce impactul asupra mediului, de a raspunde nevoilor comunităților locale și de a îmbunatăți siguranța angajaților și contractorilor, folosind ca abordări tranversale conceptele de Creating Shared Value (CSV) și economie circulară.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute

Știri despre acest participant: