Enter your keyword

post

Enel Romania

Enel este o companie energetica multinationala si un lider integrat pe pietele globale de electricitate si energie din surse regenerabile. Este cea mai mare companie de utilitati din Europa dupa EBITDA din activitati curente si activeaza in peste 30 de tari din lume.

In Romania, Enel  ofera servicii unui numar de aproximativ 3 milioane de clienti si este unul dintre cei mai mari investitori privati in domeniul energetic. In domeniul energiei verzi, Enel Green Power Romania detine si opereaza centrale de productie a energiei din surse regenerabile, cu o capacitate gestionata de 534 MW prin cele 12 instalatii eoliene si solare situate in Dobrogea si Banat.

Enel integreaza principiile sustenabilitatii in fiecare aspect al business-ului pentru a gasi in mod constant noi solutii spre a reduce impactul asupra mediului, de a raspunde nevoilor comunitatilor locale si de a imbunatati siguranta angajatilor si contractorilor, folosind ca abordari tranversale conceptele de Creating Shared Value (CSV) si economie circulara.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute

Stiri despre acest membru: