Enter your keyword

post

Endava

Prin abordarea pe care o avem în programul We Care referitor la sustenabilitate în Endava, ne propunem să continuăm să aducem un impact pozitiv atât asupra modului în care ne desfășurăm activitatea ca organizație, cât și asupra comunităților din care facem parte.

Impactul de mediu este unul dintre cele cinci domenii pe care ne concentrăm și care dă suflet misiunii noastre de consolidare a sustenabilității. Prioritatea companiei din acest punct de vedere este să atingem obiectivul Net Zero în ceea ce privește emisiile de gaze cu efect de seră produse în cadrul oragnizației, precum și cele provenite din lanțul valoric. Credem că acest lucru ne va ajuta să ajungem mai repede la destinația noastră – un impact net pozitiv.

Ne dorim să începem să împărtășim cu comunitatea de afaceri din România experiența noastră în stabilirea și urmărirea obiectivelor de mediu și astfel să putem găsi împreună soluții eficace la provocările decarbonizării.

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generaţie și una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din regiune.

Endava a fost desemnata Brand of the Year in Romania doi ani consecutiv, în 2019 si 2020. In România, Endava este prezentă cu zece centre de dezvoltare, la București, Cluj-Napoca, Iași, Târgu-Mureș, Pitești și Brașov, Timișoara, Sibiu, Craiova și Suceava. La finalul anului, compania a trecut pragul de 10.000 de angajați în întreaga lume, având operațuni în Europa Centrală și de Vest, America de Nord, America Latina şi APAC. Endava lucrează cu unele dintre cele mai mari companii din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Retail sau Logistică.

Natalia Ciobanu, Environmental Manager

Obiective de Dezvoltare Durabilă sustinute