Enter your keyword

post

Emiratele Arabe Unite vor să folosească sere hidroponice pentru a obține nutrețurile și furajele necesare

Emiratele Arabe Unite vrea să adopte la scară largă fermele verticale și fermele hidroponice pentru a produce nutrețurile și furajele necesare pentru a hrăni animalele destinate consumului, în contextul în care țara care dispune de terenuri majoritar deșertice vrea să-și reducă dependența de importuri și să se protejeze în fața perturbărilor din lanțul de aprovizionare, potrivit Bloomberg.

Foto: Dagerotip George/Unsplash

Startup-ul World of Farming din Abu Dhabi va începe să livreze astfel de soluții către fermele din Emiratele Arabe Unite în acest an, astfel încât producătorii de carne și lactate să aibă acces la furaje și nutrețuri proprii. Momentan, fermierii se bazează în proporție de peste 80% pe importuri când vine vorba de hrana animalelor.

Această regiune nu are prea mult teren arabil și dependența de importuri devine o problemă din ce în ce mai mare pentru fermele comerciale și pentru gospodării”, a declarat Faris Mesmar, CEO al Hatch & Boost Ventures, un fond de venture capital care lansează și scalează propriile startup-uri. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.