Enter your keyword

post

Emilia Oprea

Urmaresc de foarte mult timp exemplele pozitive din alte tari unde s-au facut demersuri semnificative pentru a se reduce nivelul de poluare, deseuri, noxe etc. Succesul acestor initiative este conectat in mare parte de liderii de business care au putere de decizie, iar exemplul lor, cat si masurile pe care le iau in organizatiile din care fac parte, au greutate in a avansa si accelera practicile sustenabile in societate. Acesta este unul dintre exemple: https://sustainable.org.nz

Cred ca este necesar sa avem grupari la nivel local in care angrenam oamenii de business sa se sprijine reciproc si sa lucreze impreuna. Flowul de informatii curge, oamenii sunt inspirati si motivati atunci cand simt ca fac parte dintr-un grup cu un scop comun. Este greu sa pornesti intr-o astfel de schimbare majora singur, insa intr-o coalitie schimbarile sustenabile pe care trebuie sa le implementam vin mai usor. Cu cat mai multe minti luminate isi aduc inputul intr-o problema, cu atat solutiile vor fi mai neasteptate si mai bune.

Sunt foarte pasionata de acest subiect, studiez de ceva timp si fac personal awareness de schimbari sustenabile in grupul de cunostinte si pe social media, schimbari simple si utile, pe care fiecare in parte poate sa le faca. Insa imi doresc sa fac ceva mai mult, cu un impact mai mare si cred ca pot sa fiu un asset important in organizatia voastra.

Co-founder, Mpower Yoga

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute