Enter your keyword

post

Dăruiește lumină | E.ON România direcționează 250.000 kwh de către cei care au nevoie de lumină

Dăruiește lumină | E.ON România direcționează 250.000 kwh de către cei care au nevoie de lumină

Românii pot dărui 250.000 kWh de electricitate sau gaze naturale în cadrul celei de-a șasea ediții a campaniei „Dăruiește Lumină”, derulată de E.ON România în perioada 1 – 20 aprilie 2020.

Procesul este unul simplu: trebuie să trimiteți un mesaj privat către pagina de Facebook Dăruiește lumină în care să mentionați persoana pe care doriți să o ajutați și, ideal, codul de abonat sau adresa acesteia.

Cantitatea de energie primita va fi scazută din facturile emise în funcţie de opţiunea abonatului beneficiar, care poate alege între scăderea din factura de energie electrică sau din factura de gaze naturale.

Mesajul integral transmis de companie: 

“Dăruim Lumină de 6 ani și, cu fiecare ediție a acestei campanii, am venit în sprijinul celor care au avut nevoie de energie bună pentru a merge mai departe.
Era așadar normal și firesc să reacționăm la fel și acum, când mii de români se află în situații grele, situații cauzate direct sau indirect de epidemia de Coronavirus,
Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un mesaj privat în care să mentionați persoana pe care doriți să o ajutați și, ideal, codul de abonat sau adresa acesteia.
Că este un părinte aflat la distanță sau un vecin care și-a pierdut locul de muncă, voi hotărâți cui veți dărui 100 kWh.
Singura condiție este să fie abonat e.on pentru minim unul din servicii: energie electrică sau gaze. Astfel, E.ON le va putea scădea cantitatea dăruită din urmatoarea factură.
Vă rugăm însă să trimiteți doar povești ale unor persoane despre care știti sigur că au nevoie de ajutor, pentru ca energia bună să ajungă acolo unde e mai mare nevoie de ea 🙏
Vă mulțumim!  #eon #nestraduimsaitifiebine #daruiestelumina
Puteti consulta aici Regulamentul campaniei: https://bit.ly/2URoNZJ