Enter your keyword

post

Donații pentru Ucraina direct în aplicația Smart Mobile de la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank România pune la dispoziția clienților săi opțiunea de donații rapide în aplicația Smart Mobile, venind în ajutorul refugiaților din Ucraina, împreună cu Fundația United Way România. Începând de astăzi, cei peste 1 milion de clienți ai serviciilor digitale Raiffeisen Bank vor putea dona pentru Fondul de Urgență lansat de United Way, venit în sprijinul famililor care fug din calea războiului din Ucraina.   

Astfel, clienții Raiffeisen Bank se vor putea alătura eforturilor United Way, care oferă asistență familiilor refugiate în România sau celor aflate în tranzit în țara noastră: servicii de transport din centrele de triaj către centrele de cazare,  produse esențiale: alimente, medicamente,  produse sanitare și de igienă, perne, cearșafuri, pături/saci de dormit, precum și produse necesare celor mici.  

Donația în aplicația Smart Mobile se face din secțiunea “Plăți, căutând ”Ajutor pentru Ucraina” sau ”United Way”. Datele fundației sunt completate automat, donatorul stabilește suma cu care vrea să contribuie și poate scrie și un mesaj pentru refugiați sau pentru United Way.  

 

Contextul ultimelor zile ne-a arătat că „Împreună” e singura opțiune pe care o avem în această situație.  Clienții care vor să ajute prin donații individuale oricât de mici o pot face acum foarte rapid, direct în aplicația Smart Mobile, iar cu acești bani Fundația United Way va procura produse de primă necesitate pentru refugiați”, a declarat Corina Vasile, director de Comunicare și Sustenabilitate Raiffeisen Bank.   

Raiffeisen Bank Romania este alături de cetățenii ucraineni care se refugiază în România sau se află în tranzit în țară, sprijinindu-i prin acces la servicii bancare esențiale, fără costuri. Pentru cardurile emise în Ucraina, plățile la POS-urile băncii și retragerile de numerar de la ATM/MFM-urile băncii au costuri 0. Cetățenii ucraineni își pot deschide un cont curent cu card de debit atașat, în lei, emis pe loc, în orice agenție a băncii, pe baza pașaportului sau a actului de identitate ucrainean, valide. Informațiile necesare sunt disponibile pe site-ul băncii în ucraineană, engleză și română.  

Pentru mai multe detalii, consultați linkul.