Enter your keyword

Devino membru al Coalitiei CSR

Pentru a deveni membru al Coalitiei pentru Sustenabilitatea Romaniei trimite cererea de adeziune la principiile dezvoltării durabile, așa cum au fost ele formulate de către Națiunile Unite și ratificate de către Guvernul României.

Descarca cererea de adeziune:

Completeaza si semneaza cererea. Apoi te rugam sa o trimiti impreuna cu:

  • logo-ul organizatiei in format vectorial – pentru organizatii sau
  • poza portret la calitate de print – pentru persoane fizice.

la adresa de e-mail Coalitia@AmbasadaSustenabilitatii.ro.

Pașaportul Sustenabil

Membrii Coalitiei vor primi Pașaportul Sustenabil. Acesta nu este o destinație în sine, ci este semnul unui început de călătorie.

Vom parcurge aceasta calatorie împreună cu toate organizatiile si liderii de opinie din Romania care isi desfasoara activitatea fără a epuiza resursele disponibile și fără a distruge mediul, deci fără a compromite posibilitățile de satisfacere a nevoilor generațiilor următoare.

Odată primit Pașaportul Sustenabilității vei avea acces la consultarile cu privire la implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Durabila promovata de Guvernul României prin Departamentul de Dezvoltare Durabilă.

De asemenea, vei putea contribui la o Românie sustenabilă prin:

  • implicarea în oricare dintre cele 17 grupuri de lucru ale Ambasadei Sustenabilității, grupuri organizate pe temele Obiectivelor Globale;
  • accesul gratuit la evenimentele organizate de Ambasada Sustenabilității;
  • promovarea companiei si a eforturilor sale pe site-ul Ambasadei Sustenabilității, precum și in cadrul celorlalte proiecte ale Ambasadei;
  • accesul la consultările din cadrul Ambasadei cu instutuțiile statului în probleme ce țin de sustenabilitate (economie, societate, mediu).

Pasaportul se va ridica in format fizic de la sediul Ambasadei Sustenabilitatii – Str. Sperantei nr 42, Sector 2, Bucuresti.