Enter your keyword

Devino membru al Coalitiei CRS

Pentru a deveni membru al Coalitiei Romania Sustenabila trimite cererea de adeziune la principiile dezvoltării durabile, așa cum au fost ele formulate de către Națiunile Unite și ratificate de către Guvernul României.

Descarca cererea de adeziune:

Completeaza si semneaza cererea. Apoi te rugam sa o trimiti impreuna cu:
  • logo-ul organizatiei in format vectorial – pentru organizatii sau
  • poza portret la calitate de print – pentru persoane fizice si
  • o scurta declaratie (2-3 paragrafe) cu raspunsul la intrebarea „De ce sustineti si doriti sa contribuiti la obiectivul/obiectivele de Dezvoltare Globala alese din lista?”
la adresa de e-mail Coalitia@AmbasadaSustenabilitatii.ro. Vom parcurge aceasta calatorie impreuna cu toate organizatiile si liderii de opinie din Romania care isi desfasoara activitatea fara a epuiza resursele disponibile si fara a distruge mediul, deci fara a compromite posibilitatile de satisfacere a nevoilor generatiilor urmatoare. Odata membru al CRS, vei avea acces la consultarile cu privire la implementarea Strategiei Nationale de Dezvoltare Durabila promovata de Guvernul Romaniei prin Departamentul de Dezvoltare Durabila. De asemenea, vei putea contribui la o Romanie sustenabila prin:
  • implicarea în oricare dintre cele 17 grupuri de lucru ale Ambasadei Sustenabilității, grupuri organizate pe temele Obiectivelor Globale;
  • accesul gratuit la evenimentele organizate de Ambasada Sustenabilității;
  • promovarea companiei si a eforturilor sale pe site-ul Ambasadei Sustenabilității, precum și in cadrul celorlalte proiecte ale Ambasadei;
  • accesul la consultările din cadrul Ambasadei cu instutuțiile statului în probleme ce țin de sustenabilitate (economie, societate, mediu).