Enter your keyword

post

DB Global Technology a donat în ultimele două luni peste 145.000 de euro către patru mari spitale din Capitală și Fundației Hope and Homes for Children Romania

DB Global Technology a donat în ultimele două luni peste 145.000 de euro către patru mari spitale din Capitală și Fundației Hope and Homes for Children Romania

Compania DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, a susținut în ultimele două luni cu peste 145.000 de euro (mai mult de 700.000 lei) patru mari spitale din Capitală și o fundație importantă.

Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș a primit un sprijin financiar de 88.000 euro pentru echipamente medicale, Spitalul Clinic Colentina, 17.500 euro, Institutul Clinic Fundeni, 8.000 euro, și Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, 10.000 euro, pentru echipamente de protecție.

În plus, DB Global Technology a inițiat intern o campanie de „matching funds” în beneficiul Fundației Hope and Homes for Children Romania, prin care angajații pot susține 500 de copii și tineri din familii defavorizate în această perioadă dificilă. Toate sumele donate sunt dublate de companie și vor fi folosite de Hope and Homes for Children pentru a ajuta familii vulnerabile. Până acum, prin intermediul acestui mecanism, angajații DB Global Technology au donat peste 6.500 de euro, la care se adaugă și donația corporate, în valoare de 16.500 euro.

Suntem o companie dezvoltată pe baze sănătoase, cu o poziție solidă pe piață, și bineînțeles că am pus umărul să îi sprijinim pe cei aflați în prima linie în bătălia cu epidemia. Acesta este momentul în care spitalele românești și corpul medical au mai mult ca niciodată nevoie de sprijinul și solidaritatea noastră. Ne onorează că putem fi parte a acestui efort comun de a trece cu bine prin această perioadă dificilă”, a declarat Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

„Parteneriatul nostru cu Hope and Homes for Children datează de mai bine de patru ani. În tot acest timp, am susținut fundația în diferite forme, participând de exemplu la evenimentele sportive organizate în București pentru a strânge fonduri. Campania de «matching funds» se înscrie în inițiativa globală a Grupului Deutsche Bank de ajutorare a grupurilor sociale vulnerabile prin intermediul fundațiilor care dezvoltă programe de tip «masă și casă»”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank România.

DB Global Technology se implică constant în comunitate și susține proiecte sociale menite să sprijine grupurile vulnerabile și să crească gradul de incluziune socială, dar și în domenii precum educația, arta și cultura.