fbpx

Enter your keyword

post

Companiile caută sedii mai sustenabile: Glovo România se mută în birourile U Center, proiect alimentat 100% cu energie regenerabilă

Companiile caută sedii mai sustenabile: Glovo România se mută în birourile U Center, proiect alimentat 100% cu energie regenerabilă

Glovo România, subsidiara locală a companiei care operează platforma de delivery cu același nume, anunță că se va reloca într-o clădire de birouri mai sustenabilă, potrivit unui comunicat de presă.

Foto: Glovo și Forte Partners

Concret, compania se va muta de la jumătatea anului 2023 în cea de-a doua fază a proiectului de birouri U Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din Capitală.

Proiectul U Center este alimentat 100% cu energie electrică din surse regenerabile. Ambele faze ale proiectului de birouri cumulează o suprafață închiriabilă de 63.000 mp de spații de birouri, la care se adaugă o componentă de retail la parterul clădirilor.

Preocuparea pentru dezvoltarea sustenabilă și eficientă energetic, precum și dezvoltarea activității în jurul stării de bine a angajaților sunt valori comune ale Glovo și Forte Partners”, a declarat Victor Răcariu, director general regional, Glovo Europa de Sud-Est.

Forte Partners a reușit să obțină pentru proeictul U Center certificările LEED Platinum cu scorul 85, susținând că este unul dintre cele mai mari punctaje obținute în România în versiunea LEED v4. Aceste certificări sunt caracteristice pieței de clădiri „verzi” și sunt acordate în urma unui audit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.