fbpx

Enter your keyword

post

Companiile antreprenoriale listate pe piața AeRO vor să capitalizeze tranziția spre sustenabilitate

Companiile antreprenoriale listate pe piața AeRO vor să capitalizeze tranziția spre sustenabilitate

Visual Fan, compania din spatele brandului Allview, intră pe piața energiei regenerabile și a anunțat vineri lansarea unei linii de business denumită Solar Energy, care face parte din strategia Green by Allview.

Foto: Zbynek Burival/Unsplash

Concret, noua linie de business înseamnă vânzarea de panouri solare și kit-uri complete, iar pe termen lung compania vrea să dezvolte o rețea amplă de montaj și un portofoliu extins de „produse generatoare de energie regenerabilă”, după cum se arată în comunicatul de presă.

Firma antreprenorială din spatele brandului Allview nu este primul emitent listat pe piața AeRO a Bursei de la București care vrea să capitalizeze tranziția energetică.

Compania de inginerie Simtel, a cărei principală activitate se concentrează pe instalarea de centrale fotovoltaice, a anunțat în 2021 că vrea să intre în piața stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice.Totodată, distribuitorul de gadgeturi iHunt Ploiești – listat pe AeRO – a început deja să vândă stații de încărcare proiectate de alte companii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.