fbpx

Enter your keyword

post

Compania Simtel instalează centrale fotovoltaice la 18 locații ale grupului agroalimentar Carmistin

Compania Simtel instalează centrale fotovoltaice la 18 locații ale grupului agroalimentar Carmistin

Compania de inginerie Simtel Team a anunțat semnarea unui parteneriat cu o companie din grupul agroalimentar Carmistin, care presupune construirea și instalarea de centrale fotovoltaice la 18 locații care aparțin companiei, potrivit unui comunicat de presă.

Foto: Michael Wilson/Unsplash

Contextul de piață în care ne aflăm, marcat de tot mai multe evenimente cu impact economic, precum creșterea prețurilor la energie, războiul din Ucraina și creșterea continuă a inflației, determină tot mai multe companii să se îndrepte spre implementarea unor soluții de energie verde. În cadrul Simtel, deținem toate resursele necesare pentru a veni în sprijinul companiilor care doresc să efectueze tranziția la energie verde prin instalarea de centrale electrice fotovoltaice”, a declarat Iulian Nedea, CEO și cofondator al companiei.

Concret, beneficiarul proiectului este Axell Green Energy, iar acesta presupune o putere instalată totală de 4,5 MW, respectiv peste 10.000 de panouri fotovoltaice. În primul an de funcționare, proiectul va contribui la reducerea emisiilor de dioxid de carbon în atmosferă cu aproximativ 3.300 de tone pe an, conform sursei citate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.