Enter your keyword

post

Compania multinațională Accenture investește într-o platformă care măsoară alinierea la criteriile ESG

Multinaționala de outsourcing IT Accenture a anunțat o investiție strategică în platforma PulsESG, care măsoară nivelul alinierii la criteriile ESG, potrivit ESG Today.

Foto: Ronnie Overgoor/Unsplash

Platforma a fost fondată anul trecut de Murat Sonmez și Inderjeet Singh, doi veterani ai Silicon Valley și s-a lansat cu o rundă de finanțare de tip seed de 8,5 milioane de dolari. Acum, investiția Accenture a fost realizată prin intermediul diviziei de investiții Accenture Ventures.

PulsESG este o platformă de tip SaaS care corelează date din surse interne cu date din sisteme externe pentru a ajuta diferite organizații să-și definească, măsoare și să raporteze performanța raportată la criteriile ESG.

La nivel global companiile fac tranziția către o raportare de date ESG în timp real, iar în acest context noi am gândit această platformă ca cel mai amplu sistem de date pentru criteriile ESG – un sistem care are flexibilitatea și modularitatea necesară într-un peisaj de reglementare care se schimbă cu rapiditate”, a declarat Murat Sonmez.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.