fbpx

Enter your keyword

Community Meetups #37

Community Meetups #37

Marţi, 25 iunie, am găzduit o nouă ediție de Community MeetUps la CIZ Wine Bar & More. Ziua a fost una specială pentru noi, intrucât am avut plăcerea de a prezenta în premieră comunității noastre pasionate evenimentul SUSTENLANDIA CEO FORUM, care va avea loc în această toamnă, pe 9 octombrie! 

SUSTENLANDIA CEO FORUM este o conferință hibrid, unde vom reuni peste 170 de lideri de business din mediul de business local și mult mai mulți prin intermediul platformei online.

Doi dintre liderii vizionari ai lumii, John Elkington și Wayne Visser, pentru prima oară în România, vor argumenta, într-o discuție efervescentă moderată de Charly Cox (antreprenor și co-autoarea primei cărți din domeniul coaching-ului pentru schimbări climatice), de ce este nevoie și cum putem face tranziția către business-uri sustenabile!

Pregătiți-vă să faceți parte dintr-un eveniment de referință în domeniul sustenabilității! Biletele sunt  disponibile pe www.sustenalndia.com 

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data25 Iunie 2024
Ora19:00-22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilității
Participanți35
AdresăCIZ Wine bar & more