fbpx

Enter your keyword

Community Meetups #36

Community Meetups #36

Marți, 28 mai, am organizat o nouă ediție de Community MeetUps. În cadrul acestei întâlniri, pe lista noastră de discuții, un subiect special va fi 27 OCTOMBRIE – ZIUA NAȚIONALĂ A SUSTENABILITĂȚII, marcată oficial începând din anul 2023, în urma unui proiect de lege inițiat de Ambasada Sustenabilității în România, cu sprijinul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă https://shorturl.at/Fvzk9

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data28 Mai 2024
Ora19:00-22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilității
Participanți39
AdresăCIZ Wine bar & more