fbpx

Enter your keyword

Community Meetups #35

Community Meetups #35

Miercuri, 10 aprilie, am organizat o nouă ediție de Community MeetUps. Invitații speciali ai ediției au fost Lars Tallert, Fondator și Președinte, Sustainable Journalism Partnership, un specialist cheie în cadrul celui mai nou program al nostru, „Jurnaliști pentru Sustenabilitate” și doamna Therese Heyden, Amabasador al Suediei în România, partenerul instituțional al Ambasadei Sustenabilității în cadrul acestui program.

„Fără jurnalism inovator și independent, nu vom putea transforma și reconstrui societăți democratice și sustenbaile. Sustenabilitatea și democrația sunt interconectate in profunzime.”, a declarat Lars Tallert, Fondator și Președinte al Sustainable Journalism Partnership.

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data10 aprilie 2024
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti30
AdresaCIZ Bar & more