fbpx

Enter your keyword

Community Meetups #33

Community Meetups #33

Marţi, 27 februarie, am găzduit prima ediție de Community MeetUps din acest an. În cadrul acestei întâlniri dedicate comunitatii noastre, am ciocnit un pahar de vin pentru anul ce a început, cu speranța că ne va aduce mai multă inspirație și mai multe reușite în a construi o Românie mai sustenabilă, în beneficiul generațiilor de azi și mâine.

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data19 martie 2024
Ora19:00-22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilității
Participanți40
AdresăCIZ Wine bar & more

Obiective de Dezvoltare Durabilă abordate pe parcursul dezbaterii:

5
10
17