fbpx
Community Meetups #32

Community Meetups #32

Joi, 7 decembrie, am găzduit ultima ediție de Community MeetUps din acest an. În cadrul acestei întâlniri dedicate comunitatii noastre, am ciocnit un pahar de vin pentru anul ce se aproprie de final, dar și pentru 2024, cu speranța că ne va aduce mai multă inspirație și mai multe reușite în a construi o Românie mai sustenabilă, în beneficiul generațiilor de azi și mâine.

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data7 decembrie 2023
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti40
AdresaLOVA Wine Bar, Str. Benjamin Franklin, 9

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

5
10
17