Community Meetups #31

Community Meetups #31

Miercuri, 25 octombrie, am organizat cea de-a 31-a ediție de Community MeetUps, un program al Ambasadei Sustenabilității în România, dedicat organizațiilor membre în Coaliția România Sustenabilă, dar și partenerilor ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic. Această ediţie a fost una specială dedicată Zilei Naționale a Sustenabilității în România, recunoscută drept zi națională începând cu acest an.

În cadrul acestei întâlniri dedicate comunitatii noastre, am prezentat întreg conceptul campaniei de comunicare și spotul pe care l-am creat cu această ocazie.

 

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data24 octombrie 2023
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti65
AdresaLOVA Wine Bar, Str. Benjamin Franklin, 9

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

5
10
17