fbpx
Community Meetups #30

Community Meetups #30

Marți, 19 septembrie, am organizat cea de-a 30-a ediție de Community MeetUps, un program al Ambasadei Sustenabilității în România, dedicat organizațiilor membre în Coaliția România Sustenabilă, dar și partenerilor ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic. În această ediție ne-am bucurat să îl avem alături de noi pe invitatul nostru special, Gelu Duminică.

Gelu Duminică este sociolog, director executiv al Fundației Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”. Munca lui Gelu este dedicată Fundației Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, care lucrează în a da voce romilor de pretutindeni, astfel încât România să fie „acasa” pentru toți.

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data19 septembrie 2023
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti40
AdresaLOVA Wine Bar, Str. Benjamin Franklin, 9

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

5
10
17