fbpx
Community Meetups #29

Community Meetups #29

Miercuri, 26 iulie, am organizat cea de-a 29-a ediție de Community MeetUps, un program al Ambasadei Sustenabilității în România, dedicat organizațiilor membre în Coaliția România Sustenabilă, dar și partenerilor ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic. În această ediție ne-am bucurat să îl avem alături de noi pe invitatul nostru special, Alex Găvan.

Întreaga galerie foto este disponibilă aici.

Evenimentul a adus din nou împreună organizațiile membre în Coaliția România Sustenabilă și partenerii ASR din mediul diplomatic, instituțional și academic, alături de care colaborăm pentru a construi o societate echitabilă și un mediu sănătos. 

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discuțiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Unul dintre pilonii proiectului este punerea sub protecție a întregii vegetații forestiere a județului Ilfovului, ceea ce reprezintă piatra de temelie pentru viitoarea Centură Verde București-Ilfov, esențială în combaterea poluării. Propunerea legislativă a fost adoptată cu unanimitate de voturi în Senat în luna iunie, iar în toamnă, urmează votul decisiv, în Camera Deputaților.

Vă încurajăm în continuare să susțineți petiția lansată de Alex Găvan privind Centura Verde a Capitalei. Proiectul legislativ a trecut de Senat, urmând a fi dezbătut în toamnă în Camera Deputaților, fiind nevoie de susținere continuă.

Petiția poate fi semnată aici: https://centuraverde.ro/#semneaza

Galerie foto

Foto: Inquam Photos

Data26 iulie 2023
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti33
AdresaLOVA Wine Bar, Strada Benjamin Franklin, 7

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy