Community Meetups #24

Community Meetups #24

Miercuri, 29 iunie, a avut loc o nouă ediție Community MeetUps, un program Ambasada Sustenabilității în România, dedicat organizațiilor membre în Coaliția România Sustenabilă, dar și partenerilor noștri din mediul diplomatic, instituțional și academic.

Întâlnirea din această lună a fost cu totul specială, deoarece am aniversat împreună 4 ani de la evenimentul oficial de lansare al ASR.

De atunci și până azi, s-au conturat o echipă solidă, programe cu impact real, dar și un spațiu al dialogurilor și cooperării între companii, ONG-uri, autorități și societatea civilă. Vezi aici scurt istoric și testimoniale video din partea celor care au transformat Ambasada din vis în realitate.

Intreaga galerie foto este disponibila aici.

Community Meetups sunt întâlnirile care au dat naștere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilității în România. După discutiile noastre despre sustenabilitate și de ce este important să ne implicăm, în iunie 2018, ASR a fost lansată în mod oficial. Ne-am propus atunci să aducem laolaltă comunitatea companiilor responsabile și a ONG-urilor implicate pentru ca împreună să devenim ambasadorii sustenabilității în România.

Am decis să reluăm întâlnirile cu scopul de a le oferi membrilor noștri oportunitatea de a se întâlni, cunoaște, împărtăși experiențe și idei și de a iniția parteneriate în domeniul sustenabilității.

Galerie foto

Foto: Octav Ganea

Data29 iunie 2022
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti40
AdresaStr. Sperantei nr. 42, sector 2

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy