fbpx
Community Meetups #22

Community Meetups #22

Miercuri, 15 septembrie, am organizat o noua intalnire cu membrii Coalitiei Romania Sustenabila. La eveniment au participat si parteneri ASR din zona institutionala. Departamentul pentru Dezvoltare Durabila a fost reprezentat de Laszlo Borbely, Consilier de Stat la Cabinetul Prim-Ministrului si coordonator al Departamentului. De asemenea, Madlen Serban, Secretar – General, Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO a fost prezenta la eveniment si a discutat cu membrii nostri.

Intreaga galerie foto este disponibila aici.

Community Meetups sunt intalnirile care au dat nastere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilitatii in Romania. Dupa discutiile noastre despre sustenabilitate si de ce este important sa ne implicam, in iunie 2018, ASR a fost lansata in mod oficial. Ne-am propus atunci sa aducem laolalta comunitatea companiilor responsabile si a ONG-urilor implicate pentru ca impreuna sa devenim ambasadorii sustenabilitatii in Romania.

Am decis sa reluam intalnirile cu scopul de a le oferi membrilor nostri oportunitatea de a se intalni, cunoaste, impartasi experiente si idei si de a initia parteneriate in domeniul sustenabilitatii.

Galerie foto

Foto: Octav Ganea

Data15 septembrie 2021
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti44
AdresaStr. Sperantei nr. 42, sector 2

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy