fbpx
Community Meetups #21

Community Meetups #21

Am organizat miercuri, 21 iulie, o noua intalnire cu membrii Coalitiei Romania Sustenabila. La eveniment au participat si parteneri ASR din mediul diplomatic (Ambasada Frantei, reprezentata de Joseph Giustiniani, Atasat de cooperare si director adjunct al Institutului Francez din Romania la Bucuresti), cat si din zona institutionala (Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, reprezentat de George Catean, Secretar de Stat).

Intreaga galerie foto este disponibila aici.

Community Meetups sunt intalnirile care au dat nastere proiectului nostru, Ambasada Sustenabilitatii in Romania. Dupa discutiile noastre despre sustenabilitate si de ce este important sa ne implicam, in iunie 2018, ASR a fost lansata in mod oficial. Ne-am propus atunci sa aducem laolalta comunitatea companiilor responsabile si a ONG-urilor implicate pentru ca impreuna sa devenim ambasadorii sustenabilitatii in Romania.

Am decis sa reluam intalnirile cu scopul de a le oferi membrilor nostri oportunitatea de a se intalni, cunoaste, impartasi experiente si idei si de a initia parteneriate in domeniul sustenabilitatii.

Galerie foto

Data21 iulie 2021
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti35
AdresaStr. Sperantei nr. 42, sector 2

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy