Community Meetups #20

Community Meetups #20

Am organizat miercuri, 30 iunie, prima intalnire offline cu membrii Coalitiei Romania Sustenabila. La eveniment au participat și parteneri ASR din mediul diplomatic (Ambasada Germaniei), cât și din zona instituțională (Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Guvernului României, partener strategic al Coaliției România Sustenabilă).

De la inceputul anului, am depasit pragul de 60 de membri in Coalitia România Sustenabila si am lansat oficial parteneriatul cu Guvernul României, reprezentat prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila. Ne bucuram sa vedem deschiderea autoritatilor si, mai ales, sa avem alaturi de noi, companii mari, IMM-uri si organizatii neguvernamentale din domenii variate care pot colabora. Aceasta varietate ne va fi utila pentru a colabora si dezvolta proiecte concrete in cât mai multe directii relevante pentru dezvoltarea sustenabila a României.

Viitorul se rescrie prin sustenabilitate. Impreuna avem oportunitatea sa fim autorii unei povesti frumoase si sa fim cei care lupta pentru un viitor sustenabil.

Galerie foto

Data30 iunie 2021
Ora19:00 - 22:00
OrganizatorAmbasada Sustenabilitatii
Participanti40
AdresaStr. Sperantei nr. 42, sector 2

Obiectivele de Dezvoltare Durabila abordate pe parcursul dezbaterii:

10x10_SDG icons-individual-ENG-cmyk copy