fbpx

Enter your keyword

post

Chilli Ideas

Chilli Ideas

Chilli Ideas

Evităm căile bătătorite și credem că putem face cu adevărat o diferență – în viețile fiecăruia dintre noi dar și în pentru fiecare client cu care lucrăm. Din acest motiv, suntem singurii de pe piața produselor corporate personalizate care lucreză cu Carbon Tracking Tool, pentru a calcula emisiile de carbon folosite pentru fiecare produs pe care-l curatoriem cu atenție. Ne mândrim cu faptul că ne pasă și credem că exemplul personal este cel care poate face ca și alți jucători de pe piață să-și dea mâna în acest proiect comun – sustenabilitatea reală pentru o lume mai chibzuită, mai conștientă, mai matură, focusată pe calitate și respect, nu doar pe cantitate și dezechilibre.

Geanina Ioan, C.E.O Chilli Ideas

Pasiune, nonconformism și creativitate. Pe scurt, Chilli!

Încă de la început, originalitatea și dorința de a-i oferi clientului nostru o experiență completă au făcut parte din ADN-ul #ChilliIdeas.
Ne mândrim cu faptul că suntem ca un vin bun. Pe măsură ce trec anii, ne reinventăm, inovăm și excelăm. Încă din 2007, ne-am dezvoltat constant, am atras în echipă oameni valoroși, am încheiat parteneriate de succes și am cunoscut nu doar clienți minunați, ci și poveștile din spatele business-urilor lor.

Credem că poveștile sunt extrem de importante și punem accent pe creativitate. De aceea, atunci când lucrezi cu noi, nu ai parte doar de produse sustenabile, ci de o întreagă experiență #chilli. Ne dorim să te cunoaștem, să îți cunoaștem afacerea și echipa și să știm ce anume îți caracterizează compania, astfel încât să putem să îți oferim exact ceea ce cauți.

Punem preț pe personalizare. Fiecare om, companie și experiență au o unicitate aparte, iar nouă ne place să cunoaștem povestea completă a fiecărui partener.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute