Enter your keyword

post

Ce caută românii în micromobilitate: Cerearea pentru trotinete și trotinete electrice a crescut cu 32% în luna mai, iar cea pentru biciclete și biciclete electrice cu 14%

Tot mai mulți români sunt interesați să-și achiziționeze soluții de micromobilitate care le permit să facă și mișcare sau care sunt alimentate cu energie electrică, potrivit datelor transmise de platforma OLX într-un raport oficial.

Foto: Vlad B/Unsplash

Concret, cererea pentru trotinete și trotinete electrice a crescut în luna mai cu până la 32%, față de luna aprilie, în timp ce oferta a crescut cu 25%. Totodată, cererea pentru biciclete și biciclete electrice a crescut cu 14%.

Pe parcursul lunii mai, topul celor mai căutate articole din aceste subcategorii include (în funcție de numărul total al căutărilor/produs): biciclete, cu aproape 215.000 de căutări; trotinete electrice, cu 58.800 de căutări în platformă, urmate îndeaproape de trotinete, cu peste 57.000 de căutări. Consumatorii români au mai încercat să găsească și rulote (peste 41.000 de căutări), biciclete electrice (25.000 de căutări) și autorulote (10.500 de căutări)“, potrivit datelor transmise de reprezentanții OLX România.

Prețul mediu pentru biciclete și trotinete ajunge la 700-800 de lei, respectiv 2.000 de lei pentru cele electrice. În primele cinci luni din an, cea mai mare cerere a fost înregistrată în Capitală, urmată de Timișoara, respectiv Cluj-Napoca. 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.