Enter your keyword

post

Biriș Goran SPARL

Noi, la Biris Goran credem in sprijinul real pe care societatea civila si mediul de afaceri il pot aduce legiuitorului cu scopul construirii unei legislatii predictibile. Iar Coalitia Romania Sustenabila  este un pas in directia cea buna.

Mesajul nostru este, ca ai cel al Ambasadei Sustenabilitatii, unul extrem de simplu: este nevoie de implicarea directa a mediului de afaceri in tot ceea ce construim pentru viitorul nostru, al tuturor.

Biris Goran este un sprijinitor al cauzei educatiei timpurii precum si al ideii de mediu economic sustenabil, predictibil si eficient. Cauzele in care credem sunt sustinute si de către Coalitia Romania Sustenabila, iar noi credem in aliantele naturale.

Ruxandra Jianu, Partener BIRIS GORAN

Biris Goran este o societate romaneasca de avocatura de afaceri infiintata in 2006 si care are o echipa de peste 45 de avocati si consultanti fiscali, inclusiv opt parteneri, cu un mix de experienta internationala si locala. Practicile si echipa Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.

Este membru in urmatoarele grupuri de lucru

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute