Enter your keyword

post

Astăzi a fost lansată extensia „Plătesc în Bine”, un instrument care poate asigura surse noi de venit pentru ONG-urile din România

Câțiva antreprenori civici au lansat platforma Bine.ro, pe care o pun la dispoziția tuturor ONG-urilor din România care vor să își consolideze stabilitatea financiară prin intermediul unor noi surse de venit, conform unui anunț oficial al fondatorilor.

Foto: Cum arată extensia „Plătesc în Bine”

Acesta este un mecanism care nu se bazează pe sumele directe ale donatorilor, ci pe o serie de parteneriate. Concret, orice ONG interesat trebuie să își creeze un cont în platforma Bine.ro. Odată cu acest cont, organizația devine disponibilă în extensia de cumpărături „Plătesc în Bine”.

În continuare, orice persoană care instalează extensia poate alege ONG-ul cu pricina drept benefciar al donațiilor. Ulterior, de fiecare dată când utilizatorul își face cumpărăturile online la unul dintre cele 500 de magazine partenere, platforma generază o donație către ONG, nivelul donației reprezentând echivalentul unui procent din prețul produselor sau serviciilor achiziționate online.

Este important de înțeles că donația nu implică un cost suplimentar pentru achiziția donatorului, ci este generată de magazin și procesată de platforma Bine.ro – platformă care se asigură că donația va ajunge la ONG-ul selectat de utilizator.

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.