fbpx

Enter your keyword

post

ASOCIAȚIA CENTRUL DE INVENTICĂ ROSMAR H

ASOCIAȚIA CENTRUL DE INVENTICĂ ROSMAR H

ASOCIAȚIA CENTRUL DE INVENTICĂ ROSMAR H

În calitate de membri ai Coaliției România Sustenabilă, vrem să mulțumim tuturor companiilor care ne ajută să atingem Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă si Durabilă. Misiunea noastra este îndreptată către creșterea calității vieții oamenilor prin aportul nostru cu soluții noi la probleme vechi pe care nu le-a rezolvat nimeni până în prezent.

Facem un apel sincer către toate companiile responsabile să ni se alăture în acest efort. Ca parteneri ai Ambasadei Sustenabilității în România, susținem colaborarea dintre companiile responsabile, autorități, ONG-uri și comunități implicate, aceasta fiind unul dintre țelurile noastre. Acum, mai mult ca oricând, e important să fim uniți și să lucrăm împreună pentru o Românie mai sustenabilă, unde respectul față de semenii noștri și mediul înconjurător este pe primul plan.

Vlad Neagu, Fundraising Manager, Asociația Centrul de Inventică Rosmar H

Centrul de inventică Rosmar H este dedicat să împingă limitele tehnologiei și sustenabilității, cu accent pe crearea de soluții care armonizează performanța, eficiența și responsabilitatea față de mediu.

Propunem spre implementare doua brevete de invenții premiate cu aur la EUROPEAN EXHIBITION OF CREATIVITY AND INNOVATION, care ne motivează angajamentul nostru ferm pentru promovarea inovației și sustenabilității.

Obiective de Dezvoltare Sustenabilă Susținute