fbpx

Enter your keyword

post

Asociația F.R.E.E. propune programul Start22+ pentru a-i încuraja pe români să devină vegani

Asociația F.R.E.E. propune programul Start22+ pentru a-i încuraja pe români să devină vegani

Modificarea comportamentelor atunci când vine vorba de obiceiurile alimentare este importantă în contextul unei lumi mai sustenabile, în care oamenii trebuie să găsească alternative pentru a înlocui măcar o parte din sursele de hrană care generează poluare.

Foto: Anna Pelzer/Unsplash

În acest context, Asociația F.R.E.E., care luptă pentru drepturile animalelor din ferme, a lansat încă din anul 2020 programul Start22+, prin care aduce în fața românilor informații în mod gratuit atunci când aceștia vor să treacă spre o alimentație bazată pe plante.

Programul începe cu o etapă de pregătire de 2-3 zile. Mai apoi, participanții sunt încurajați să participe la provocările zilnice, să adreseze întrebări și să urmărească postările informative desfășurate pe Grupul de Facebook Start 22+. Proiectul oferă informații nutriționale, secrete culinare, multe rețete, sfaturi și încurajări cu privire la alimentația bazată pe plante, dar abordează și subiecte precum principalele aspecte etice ale veganismului, avantajele unui de stil de viață vegan și informează cu privire la efectele negative ale zootehniei asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător”, conform unui comunicat de presă.

Peste 20.000 de utilizatori s-au înscris până acum în proiect. Mentorii din program sunt pregătiți de Dr. Corina Aurelia Zugravu, medic primar de igiena alimentației și nutriției, conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.