Enter your keyword

post

Asociatia Divers

Asociatia Divers este o organizatie locala, fara o infrastructura bine dezvoltata, dar foarte sustinuta de comunitate si cu o vasta experienta de lucru in comunitati marginalizate si in dezvoltarea de relatii multiculturale in comunitati multietnice.

Pentru a ne dezvolta sustenabil si creste a impactul muncii noastre in comunitate, avem nevoie de parteneri si suntem convinsi ca ii gasim in randul membrilor Coalitiei Romania Sustenabila. Suntem de asemenea convinsi ca impreuna putem avea o voce mai puternica si impact asupra deciziilor care se iau la nivel guvernamental. Mai mult, credem ca prin intermediul parteneriatelor, putem dezvolta proiecte cu efecte pozitive in scurt timp si in Targu Mures.

Maria Koreck, presedinte Asociatia Divers

Asociatia Divers promoveaza, incepand din anul 2007, cunoasterea si respectarea diversitatii/alteritatii culturale, etnice, lingvistice, sociale, fizice, de gen, etc. in societate, respectiv apararea drepturilor omului, valorilor democratice, non-violentei si a cetateniei active pentru toti cetatenii din Romania, cat si asigurarea sanselor egale pentru tineri si femei si imbunatatirea situatiei romilor, a altor minoritati nationale si grupuri dezavantajate din Romania. Asociatia depune eforturi in vederea realizarii unei societati inclusive interculturale bazate pe respectarea valorilor comune ale Uniunii Europene si valorificarea diversitatii existente in societate.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute