fbpx

Enter your keyword

post

Asociația Divers

Asociația Divers

Asociatia Divers

Asociația Divers este o organizație locală, fără o infrastructură bine dezvoltată, dar foarte susținută de comunitate și cu o vastă experiență de lucru în comunități marginalizate și în dezvoltarea de relații multiculturale în comunități multietnice.

Pentru a ne dezvolta sustenabil și crește a impactul muncii noastre în comunitate, avem nevoie de parteneri și suntem convinși că îi găsim în rândul membrilor Coaliției România Sustenabilă. Suntem de asemenea convinși că împreună putem avea o voce mai puternică și impact asupra deciziilor care se iau la nivel guvernamental. Mai mult, credem că prin intermediul parteneriatelor, putem dezvolta proiecte cu efecte pozitive în scurt timp și în Târgu Mureș.

Maria Koreck, președinte Asociatia Divers

Asociația Divers promovează, începând din anul 2007, cunoașterea și respectarea diversității/alterității culturale, etnice, lingvistice, sociale, fizice, de gen, etc. în societate, respectiv apararea drepturilor omului, valorilor democratice, non-violenței și a cetățeniei active pentru toți cetățenii din România, cât și asigurarea șanselor egale pentru tineri și femei și îmbunătățirea situației romilor, a altor minorități naționale și grupuri dezavantajate din România. Asociația depune eforturi în vederea realizarii unei societăți inclusive interculturale bazate pe respectarea valorilor comune ale Uniunii Europene și valorificarea diversității existențe în societate.

Obiective de Dezvoltare Sustenabila sustinute