Enter your keyword

post

Asociaţia „Dăruieşte viaţă” oferă toate donaţiile pe care le strânge, începând din 11 martie, pentru combaterea epidemiei de coronavirus

Asociaţia „Dăruieşte viaţă” oferă toate donaţiile pe care le strânge, începând din 11 martie, pentru combaterea epidemiei de coronavirus

Asociaţia ”Dăruieşte viaţă”, care construieşte primul spital din donaţii în Bucureşti, a anunţat că oferă toate donaţiile pe care le strânge începând de astăzi pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Toate donaţiile pe care le strângem începând de astăzi vor fi direcţionate către lupta cu COVID-19. Pentru că, în eventualitatea declanşării unei epidemii similare celei din Italia, va fi nevoie de toate resursele pentru a-i trata pe cei afectaţi, precizează Asociaţia pe pagina de Facebook.

“În eventualitatea declanșării unei epidemii similare celei din Italia, va fi nevoie de toate resursele pentru a-i trata pe cei afectați”, spune Oana Gheorghiu, vicepreședintele Asociației Dăruiește Viață.

“Am început deja demersurile pentru a le achiziţiona. Le vom pune la dispoziţia autorităţilor, în funcţie de nevoi. Vrem să cooperăm cu Ministerul Sănătăţii – România şi cu celelalte instituţii care gestionează criza. Vom căuta soluţii pentru orice nevoi pe care acestea le identifică. Statul şi societatea civilă trebuie să lucreze împreună pentru interesul pacienţilor şi al cetăţenilor. Solidaritatea şi responsabilitatea sunt singura soluţie”, se mai arată pe pagina oficială a Asociaţiei ”Dăruieşte viaţă”.

Asociația Dăruiește Viață construiește, în curtea spitalului Marie Curie din București, primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, exclusiv din donații și sponsorizări.