fbpx

Enter your keyword

post

Asociația CONIL și doTerra Healing Hands construiesc Laboratorul CONY

Asociația CONIL și doTerra Healing Hands construiesc Laboratorul CONY

Asociația CONIL și doTerra Healing Hands, parteneri în construirea Laboratorul CONY, pentru copiii cu nevoi speciale.DoTerra se alătură să facă posibilă achiziția resurselor necesare pentru crearea unui laborator intern de informatică în cadrul CONIL. DoTerra sprijină viitorul copiilor speciali, dublând orice sumă primită, alăturându-se campaniei.

Tehnologia este un pilon indispensabil evoluției copiilor. De aceea, dotarea laboratorului informatic “CONY” este un pas important, care se poate realiza împreună.

Povestea copiilor speciali poate avea alt traseu. Cu ajutorul oamenilor, CONIL își poate atinge obiectivele până pe 15 aprilie. Donând aici, construiți laboratorul CONY, laboratorul IT al copiilor speciali.

 

CONIL este mai mult decat o asociatie înființată pentru a oferi sprijin copiilor speciali. CONIL înseamnă o șansă reală la o viață aproape normală pentru copiii cu diferite dizabilităti: autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică. CONIL înseamnă liniște, echilibru financiar și speranță pentru sute de familii care se confruntă cu un astfel de diagnostic.

Pentru detalii suplimentare, CONIL vă stă la dispoziție pe email office@conil.ro sau la telefon 0784 412 222.