fbpx

Enter your keyword

post

Asociația CONIL  organizează CONIL Fest, Festivalul Integrării în 28-29 mai 2022, la Circul Metropolitan București

Asociația CONIL organizează CONIL Fest, Festivalul Integrării în 28-29 mai 2022, la Circul Metropolitan București

Ediția aniversară a CONIL Fest, Festivalul Integrării va avea loc în perioada 28-29 mai 2022 la Circul Metropolitan București.  Un maraton artistic continuă povestea festivalului dedicat tuturor copiilor!

La eveniment și-au anunțat deja prezența numeroase grupuri de copii talentați, reprezentanți ai unor instituții din București și din țară. Noutatea ediției este participarea unor copii ucraineni, refugiați din calea războiului.

Momentelor artistice extraordinare prezentate de grupuri de copii tipici li se vor adăuga momentele prezentate de copiii nevăzători din Școala pentru Deficiențe de Vedere, copiii hipoacuzici de la Liceul Tehnnologic Special nr 3, copii și tineri cu Sindrom Down aflați în grija unor asociații și fundații, copii cu autism și alte dizabilități, membrii ai Asociației CONIL.

Intrarea la eveniment pe întreaga desfășurare a acestuia este gratuită. În foaierul Circului Metropolitan, copiii vor fi primiți cu ateliere, standuri de carte, jucării, dulciuri și multe altele.

Asociația CONIL crede în talentul fiecărui copil, tipic sau atipic, român sau ucrainean, oferindu-le șansa unui spectacol de neuitat în arena Circului Metropolitan București. Dacă îți dorești să participi la cel mai mare eveniment dedicat copiilor, CONIL Fest, ediția a-XX-a, încă nu este prea târziu să te înscrii!

Puteți rămâne la curent cu noutățile legate de eveniment accesând pagina acestuia.

Partenerii media anunțați până la acest moment: AGERPRES, București FM, Radio Itsy Bitsy, Parentropolis, România Pozitivă iar lista rămâne deschisă celor ce vor să continue scrierea poveștii CONIL Fest, Festivalul Integrării

Lista sponsorilor și a expozanților din foaier este de asemenea deschisă! Pentru detalii, apelați numărul de telefon 0784412222 sau trimiteți un email la office@conil.ro.